Și-au sistat activitatea punctele de eliberare a plăcuțe cu numere de înmatriculare neutre din regiunea transnistreană 
Full Article 2 minutes read

Și-au sistat activitatea punctele de eliberare a plăcuțe cu numere de înmatriculare neutre din regiunea transnistreană 

Punctele de înregistrare a mijloacelor de transport din orașele Rîbnița și Tiraspol, care eliberează plăcuțe cu numere de înmatriculare neutre și-au sistat temporar activitatea. Despre acest lucru a comunicat așa numitul Minister de Interne din stânga Nistrului. 

De asemenea, instituția nu a comunicat când va fi reluată activitatea acestor punctelor de înregistrare a mijloacelor de transport.

Precizăm că în regiunea transnistreană a fost instituită stare de urgență până pe data de 5 aprilie din cauza pericolului de răspândire a noului tip de coronavirus. Astfel, sunt interzise manifestările în masă și au fost închise localurile unde se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, piețele și bisericile vor activa în continuare. De asemenea, vor lucru magazinele alimentare, farmaciile și stațiile PECO.

*IMPORTANT! Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie. 80% dintre pacienți suportă boala ca pe o răceală simplă, dar în 20% dintre cazuri pot avea loc complicații grave. Nivelul mediu de mortalitate este de 3,5%, însă în cazul persoanelor vârstnice poate ajunge la 14-15%. Pentru a vă proteja, urmați câteva recomandări simple:
1. Spălați mâinile în mod regulat cu apă și săpun sau dezinfectați-le cu soluții pe bază de spirt;
2. Păstrați distanța de minimum 1 metru față de alte persoane (în special față de cele care tușesc sau strănută);
3. Nu vă atingeți ochii, nasul, gura cu mâinile murdare;
4. În cazul în care tușiți sau strănutați, acoperiți-vă gura cu un șervețel sau cu încheietura cotului;
5. În cazul în care aveți febră, tuse uscată sau dificultăți de respirație – apelați serviciul 112. Atenție! Nu mergeți personal la spital sau clinică, pentru a nu pune în pericol alte persoane.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: