Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto: jucătoarea revine în top 10 mondial
Full Article 1 minutes read

Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto: jucătoarea revine în top 10 mondial

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câștigat duminică turneul de la Toronto, o victorie obținută în trei seturi împotriva braziliencei Beatriz Maia Haddad. Datorită rezultatului, Halep, aflată pe locul 15 în lume, revine în top 10 WTA după mai bine de un an și urcă direct pe locul 6.

Scorul partidei, care a durat două ore și 18 minute, a fost 6-3, 2-6, 6-3, comunică Digi24.ro.

A fost a patra oară când Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au întâlnit pe terenul de tenis. Simona câștigase două dintre meciurile precedente jucate împotriva braziliencei.

Halep pleacă de la Toronto cu un premiu de 439.700 de dolari şi cu 900 de puncte WTA.

Potrivit site-ul wtatennis.com, Halep are 185 de meciuri câștigate în turneele WTA 1000, mai multe decât orice altă jucătoare. Ea a ajuns în 18 finale WTA 1000, la egalitate cu Serena Williams, de când acest nivel a fost introdus în 2009.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: