Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto: jucătoarea revine în top 10 mondial
Full Article 1 minutes read

Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto: jucătoarea revine în top 10 mondial

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câștigat duminică turneul de la Toronto, o victorie obținută în trei seturi împotriva braziliencei Beatriz Maia Haddad. Datorită rezultatului, Halep, aflată pe locul 15 în lume, revine în top 10 WTA după mai bine de un an și urcă direct pe locul 6.

Scorul partidei, care a durat două ore și 18 minute, a fost 6-3, 2-6, 6-3, comunică Digi24.ro.

A fost a patra oară când Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au întâlnit pe terenul de tenis. Simona câștigase două dintre meciurile precedente jucate împotriva braziliencei.

Halep pleacă de la Toronto cu un premiu de 439.700 de dolari şi cu 900 de puncte WTA.

Potrivit site-ul wtatennis.com, Halep are 185 de meciuri câștigate în turneele WTA 1000, mai multe decât orice altă jucătoare. Ea a ajuns în 18 finale WTA 1000, la egalitate cu Serena Williams, de când acest nivel a fost introdus în 2009.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: