„Simt că nu mai pot contribui cu nimic”. Încă un deputat a părăsit PRO MOLDOVA
Full Article 1 minutes read

„Simt că nu mai pot contribui cu nimic”. Încă un deputat a părăsit PRO MOLDOVA

Deputatul Corneliu Padnevici a anunțat că părăsește grupul parlamentar PRO MOLDOVA și își va continua activitatea în calitate de neafiliat. Anunțul a fost făcut pe 30 octombrie, pe pagina sa de Facebook.

„De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA și îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic”, a menționat parlamentarul.

Corneliu Padnevici a menționat că se va concentra pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca.

Amintim că, săptămâna trecută, au anunțat că părăsesc grupul parlamentar PRO MOLDOVA Ruxanda Glavan, Eleonora Graur, Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc.Înainte de a adera la partidul PRO MOLDOVA, toți au făcut parte din Partidul Democrat.

În cadrul campaniei electorale, o parte dintre ei au anunțat că o susțin la funcția de președinte al țării pe candidata Partidului „ȘOR” Violeta Ivanov.

Amintim că Andrian Candu nu a exclus că și alți „colegi” vor părăsi formațiunea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: