Socialistul Adrian Albu își propune „să lupte cu propaganda LGBT”, dacă devine primar: Voi interzice paradele, Chișinău va deveni zonă liberă
Full Article 3 minutes read

Socialistul Adrian Albu își propune „să lupte cu propaganda LGBT”, dacă devine primar: Voi interzice paradele, Chișinău va deveni zonă liberă

Dacă va ajunge primar, candidatul socialiștilor Adrian Albu va „interzice orice formă de propagandă LGBT în școlile din capitală”. Cel puțin aceasta a scris el pe rețelele de socializare. „Interzise vor fi și paradele homosexualilor”, a adăugat el, adăugând că „valorile noastre cum ar fi familia formată din bărbat și femeie, mamă și tată, nu părinte 1 și părinte 2, trebuie apărate și păstrate”. 

„Chișinău, zonă liberă de propaganda homosexualismului!”, a scris candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de primar al capitalei Adrian Albu, adăugând că „valorile noastre sociale, morale și creștine, cum ar fi familia formată din bărbat și femeie, mamă și tată, nu părinte 1 și părinte 2, trebuie apărate și păstrate”.

Voi interzice orice formă de propagandă LGBT în școlile din Capitală. Interzise vor fi și paradele homosexualilor, o formă de propagandă agresivă a unor relații străine societății noastre tradiționale. Democrația prevede să se țină cont de părerea majorității, iar în cazul LGBT, o minoritate impune acum poziția lor majorității. Eu voi apăra interesele părții majoritare a societății, a părinților care sunt împotriva propagandei homosexualismului în scoli, a cetățenilor, care se împotrivesc propagandei LGBT pe străzile Chișinăului”, a conchis Albu.

În ajun, când PSRM s-a lansat de la Palatul Republicii în campania electorală pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie, Albu a spus că în calitate de edil își va propune să ofere păturilor social-vulnerabile, prin suportul autorităților municipale, compensații a câte 1000 de lei în perioada rece a anului, pensionarii să primească suport lunar în valoare de 100 de lei pentru procurarea pâinii, iar familiile cu mulți copii – compensații anuale de 10 mii de lei. Albu își mai propune „revenirea la practica de a oferi gratuit lapte pentru toți copiii în vârstă de până la 2 ani” și „ca toți elevii claselor 1-9 să primească mâncare gratuită în școală”. Problema ambuteiajelor, potrivit lui Albu, va fi rezolvată prin construirea drumului de centură și lansarea trenurilor electrice pe această linie. Iar pentru a „îmbogăți aerul cu oxigen”, Albu vrea ca „pe acoperișurile blocurilor să apară terase verzi”.

PSRM l-a propus pe deputatul Adrian Albu la funcția de primar general al municipiului Chișinău pe 2 august. Jurist de profesie, Albu se poate lăuda, în prezent, cu trei apartamente, o casă de locuit, o mașină, terenuri agricole, dar și alte imobile.


Disclaimer! Redacția NM condamnă orice formă de discriminare, revanșism, xenofobie, limbaj al urii și exploatare a fobiilor și stereotipurilor în scopuri politice. Nu tolerăm manipulările îndreptate către divizarea oamenilor în „ai noștri” și „străini” în funcție de naționalitate, proveniență etnică, limbă, religie sau convingeri, sex, vârstă, posibilități limitate, viziuni, loc de trai, apartenență, orientare sexuală, etc. Misiunea noastră este informarea corectă a cititorilor despre ceea ce se întâmplă și susținerea principiilor drepturilor omului, toleranței, libertății de exprimare și gândire, diversitate, precum și respectarea drepturilor minorităților.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: