Șor cheamă din nou oamenii în stradă pentru o „viață prosperă”
Full Article 50 second read

Șor cheamă din nou oamenii în stradă pentru o „viață prosperă”

Deputatul fugar Ilan Șor cheamă din nou oamenii în stradă. Acesta le-a mulțumit celor care au participat la protestul de duminică și îi îndeamnă protesteze și pe 25 septembrie pentru o „viață prosperă” și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.

„Faptul că ne-au pus o mulțime de piedici, au oprit mijloacele de transport, ne-au confiscat corturile și echipamentele tehnice, demonstrează că actualul regim se teme și că își trăiește ultimele zile. Noi, însă, vom merge mai departe. „Orășelul Schimbării”, amenajat la Parlament, va activa non-stop. Îi îndemn pe toți cei care vor schimbări în bine și o viață prosperă să se alăture”, a spus Șor într-un video pe Facebook.

Amintim că pe 18 septembrie Partidul „Șor” a organizat o acțiune de protest în fața Parlamentului și Președinței. Potrivit poliției, peste șase mii de oameni au participat. O parte din ei și-au amplasat și corturi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: