„Sper să trecem peste această supărare”. Reacția lui Pavel Filip după ce un ex-deputat a părăsit PDM
Full Article 2 minutes read

„Sper să trecem peste această supărare”. Reacția lui Pavel Filip după ce un ex-deputat a părăsit PDM

Președintele Partidului Democrat (PDM) Pavel Filip susține că Veaceslav Nedelea a decis să părăsească formațiunea din motive „omenești”. În cadrul unei emisiuni la Radio Sputnik Moldova, liderul democraților și-a exprimat speranța că acesta va reveni în echipa PDM.

„Probabil are niște supărări. Îmi pare foarte rău de dl Nedelea, dar am speranța că îi vor trece aceste supărări și va reveni. Cel mai probabil, sunt legate de echipa municipală, parte componentă a cărei a fost și dl Nedelea, în calitate de președinte al organizației de la Buiucani. Se duc discuții, săptămâna viitoare, cel mai probabil, va avea loc conferința în cadrul căreia va fi ales președintele organizației municipale din orașul Chișinău”, a comentat Pavel Filip.

Liderul PDM și-a exprimat speranța că ex-deputatul Veaceslav Nedelea va reveni în partid.

„Despre dl Nedelea nu putem vorbi că a plecat fiind influențat de cineva sau cumpărat. Sunt motive omenești, de înțeles. A fost un membru activ și devotat și sper să trecem peste această supărare și să ne vedem într-o echipă”, a conchis Filip.

***

Pe 6 mai, Veaceslav Nedelea a anunțat că părăsește Partidul Democrat din cauza dezacordului său față de „politica conducerii de promovare în funcții politice”. Acesta a fost membru al PDM timp de 11 ani. În prezent deține funcția de consilier municipal.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: