Spînu și-a luat rămas-bun de la echipa din guvern: Nu ne oprim aici, vă rog să continuați
Full Article 2 minutes read

Spînu și-a luat rămas-bun de la echipa din guvern: Nu ne oprim aici, vă rog să continuați

Ministrul în demisie Andrei Spînu a post pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire adresat echipei de la ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. 

„Colegi, prieteni, vă mulțumesc din suflet. În această perioadă complicată, nu aș fi reușit nimic fără implicarea fiecăruia dintre voi. Sunt mândru de echipa de la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova”, se arată în mesaj.

Andrei Spînu a enumerat și rezulatatele obținute de echipa de la ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în perioada cât a fost ministru.

„Într-o perioadă scurtă am adus mai multă independență energetică pentru Moldova, am trecut de două ierni complicate, am construit sute de km de drumuri și multe poduri, am ajutat căile ferate să se dezvolte, am ajutat transportatorii de mărfuri să fie liberi în Europa, am obținut roaming ca acasă cu România, am pornit sute de proiecte în sate și raioane și am făcut mai multă regulă în domeniul construcțiilor”, a scris Andrei Spînu, pe canalul său de Telegram.

Acesta și-a îndemnat foștii colegi să continuie să-și facă meseria cu multă integritate și dedicație.

„Moldova e țara noastră, e Europa. Vă doresc succes și vă cuprind!”, a conshis oficialul.

Amintim că șefa statului Maia Sandu a semnat, pe 13 februarie, un decret, prin care l-a numit pe Andrei Spînu în funcția de secretar general al Aparatului Președintelui Republicii Moldova. Spînu este numit în funcție începând cu data de 14 februarie 2023.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: