Spînu recunoaște că este în relații apropiate cu noul ministru al Muncii: Ne cunoaștem de foarte mult timp
Full Article 2 minutes read

Spînu recunoaște că este în relații apropiate cu noul ministru al Muncii: Ne cunoaștem de foarte mult timp

Noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, este cumătru cu Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Informațiile au fost confirmate pe 16 ianuarie de către vicepremierul Spînu în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4.

„Spînu: Nu cred în general în așa relație de afinitate.

Moderatorul: V-a botezat copiii? A fost la biserică atunci?

Spînu: Da, el a fost.

Moderatorul: Colaci i-ați dat?

Spînu: Nu dau colaci.

Moderatorul: Lumânarea a ținut?

Spînu: Haideți fără, nu sunt priceput în asta.

Moderatorul: Deci sunteți cumătri?

Spînu: El a fost la evenimentele de familie. Repet, ne cunoaștem de foarte mult timp și suntem prieteni.”

***

Amintim că ex-ministrul Muncii Marcel Spatari a publicat pe 8 ianuarie un text în care enumeră 10 lucruri pe care le-a învățat în actuala funcție. La final, demnitarul a menționat că este „încrezător și optimist”.

Pe 9 ianuarie Ministrul Muncii și Protecției Sociale Marcel Spatari a demisionat. Un anunț în acest sens a fost făcut de premierul Natalia Gavrilița în cadrul unor declarații în fața jurnaliștilor.

Marcel Spatari a declarat că urmează să plece la București. De acolo, potrivit lui Spatari, va continua să ofere consiliere echipei de la Minister. Va fi implicat și pe platforma parlamentară de la Chișinău, a adăugat el.

Natalia Gavriliță a anunțat că fotoliul de ministru al Muncii și Protecției Sociale va fi ocupat de Alexei Buzu, directorul executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare, organizația care promovează egalitatea de gen și incluziunea în Republica Moldova.

Pe 10 ianuarie Alexei Buzu a depus jurământul în calitate de ministru al Muncii și Protecției Sociale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: