Spitalul din Berlin unde a fost internat Navalnîi este păzit fără întrerupere de poliție
Full Article 2 minutes read

Spitalul din Berlin unde a fost internat Navalnîi este păzit fără întrerupere de poliție

Poliția din Germania asigură paza neîntreruptă a spitalului Charité din Berlin, unde a fost internat politicianul rus Alexei Navalnîi, scrie portalul „MBH media”. 

„Vom fi aici toată noaptea. Da, are legătură cu spitalizarea domnuli Navalnîi”, au declarat polițiștii pentru RIA Novosti, în seara de 22 august.

În dimineața de 23 august, corespondentul portalului „MBH media” a relatat că în preajma clinicii se află câteva autobuze cu polițiști și circa 10 de ofițeri care patrulează teritoriul instituției medicale în grupuri.

Alexei Navalnîi a fost spitalizat într-un spital din Omsk pe 20 august, după ce i s-a făcut rău la bordul unui avion cu care se deplasa spre Moscova. Familia și susținătorii politicianului au declarat că acesta ar fi putut fi otrăvit. Reprezentanții spitalului din Omsk au declarat că în organismul lui Navalnîi nu au fost găsite urme de otravă. Medicul-șef al spitalului susține că Navalnîi a suferit un dezechilibru al carbohidraţilor.

Apropiații lui Navalnîi au decis să îl transporteze într-o clinică din Germania, însă medicii din Omsk au refuzat acest lucru, motivând că starea politicianului este instabilă. Medicii au permis transportarea în Germania a lui Navalnîi abia pe 21 august. În dimineața de 22 august, acesta a fost transferat la spitalul Charité din Berlin.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: