Stadion pentru fotbal de plajă din parcul „La Izvor” a fost dat în exploatare
Full Article 1 minutes read

Stadion pentru fotbal de plajă din parcul „La Izvor” a fost dat în exploatare

Stadion pentru fotbal de plajă din parcul „La Izvor” a fost dat în exploatare, informează Primăria Chișinău. 80% din cheltuielile pentru construcția stadionului au fost suportate de FIFA, iar 20% este contribuția Federației Moldovenești de Fotbal.

„Sunt mândru să anunț și să vorbesc despre inaugurarea primului stadion de plajă din toată regiunea. În luna februarie, când am venit cu primul proiect în acest loc, nimeni nu-și imagina că putem dispune de un astfel de stadion. Totuși, începând de astăzi. Chișinăul poate fi gazda la o serie de competiții de talie națională și internațională, având o capacitate de 1100 de locuri”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta a informat că în apropiere de stadion au loc lucrări de construcție a terenurilor pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă și fitness.

Amintim că lucrările de construcție a stadionului au început în luna martie, după ce Consiliul municipal Chișinău, a aprobat darea în arendă pentru 25 de ani a teritoriului de 0,7 ha pentru stadion.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: