Studentele de la ASEM, implicate în scandalul recent, pot reveni la ore. Ordinele de exmatriculare, anulate
Full Article 2 minutes read

Studentele de la ASEM, implicate în scandalul recent, pot reveni la ore. Ordinele de exmatriculare, anulate

Studenta din cadrul Colegiului Național de Comerț al ASEM care a fost exmatriculată după ce ar fi întreținut relații sexuale în timpul unei ore desfășurate online, va fi restabilită la studii. Totodată, ordinul de exmatriculare pe numele fetei care a filmat și a postat filmulețul pe rețelele de socializare, la fel a fost anulat, scrie PRO TV.

„Am dat indicații să fie găsită și cealaltă domnișoară, pentru a fi invitată să aibă o discuție sufletească cu persoanele responsabile de la ASEM și să i se propună să fie restabilită la studii. Viața continuă”, a declarat Grigore Belostecinic, rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova.

Amintim că incidentul a avut loc acum o săptămână, când studenta din cadrul Colegiului Național de Comerț de la ASEM a fost surprinsă în timp ce întreținea relații sexuale în cadrul orele online, iar o colegă a filmat cele întâmplate și a postat pe rețelele de socializare.

Despre această întâmplare nu a citit doar cel care intenționat a ocolit subiectul. Imaginile filmate s-au răspândit imediat pe internet, istoria a fost preluată de presă. Toți priveau, discutau pe rețelele sociale, dar nu toți au înțeles, ce s-a întâmplat în realitate. NM a analizat, ce s-a întâmplat, de ce societatea a reacționat anume așa și nu altfel și de ce tânăra a fost exmatriculată de la academie, în pofida opiniei rectorului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: