„Suflecaţi mânecile și veniți la ajutor”. Mesajul lui Chicu pentru politicieni
Full Article 2 minutes read

„Suflecaţi mânecile și veniți la ajutor”. Mesajul lui Chicu pentru politicieni

Premierul Ion Chicu a venit cu un apel către demnitarii de stat și către politicieni. Acesta i-a îndemnat să suflece mânecile și să acorde ajutor pentru a depăși acestă criză. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței guvernului, astăzi, 12 iunie.

„Vreau să fac un apel către demnitarii de stat și persoanele politice ca ei să dea exemplu în primul rând de respectarea regulilor. Cumva să rezite ispitei de a face politică pe această dramă. Să luăm exemplu de la alte state care s-au mobilizat. Eu înțeleg pe unii politicieni care văd în această criză o oportunitate majoră de a accede la putere. Eu vă îndemn la conștiință, nu speculați pe această pandemie”, a declarat Chicu.

„Suflecaţi mânecile și veniți la ajutor. Mesajele voastre destructive nu ajută. Vreau să apreciez îndemnul unui partid politic, care astăzi a venit cu propunerea de a avea discuții în privința soluțiilor pentru depășirea acestei situații. Săptămâna viitoare vom avea discuții pe platforma parlamentară cu forțele politice sănătoase. În parlament nu toți sunt sănătoși”, a mai spus Chicu.

Menționăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 11 093 de cazuri de coronavirus, dintre care, cazuri sunt 4480.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: