„Sunt o fire pașnică”. Socialistul Grigore Novac a comentat ciocnirea violentă cu deputatul Mihai Popșoi
Full Article 2 minutes read

„Sunt o fire pașnică”. Socialistul Grigore Novac a comentat ciocnirea violentă cu deputatul Mihai Popșoi

Deputatul socialist Grigore Novac a venit cu o reacție pagina sa de Facebook privind încăierarea din ajun cu colegul său in legislativ, parlamentarul PAS, Mihai Popșoi. Aceasta a scris că regretă situația, însă consideră că gestul său a fost justificat.

„Sunt o fire pașnică și, de obicei, evit orice conflict fizic. Cred că orice divergență trebuie să fie soluționată prin discuție. Însă, pentru mine, la fel ca și pentru marea majoritate a bărbaților din țara noastră, familia este un lucru sfînt. Este josnic să ataci familia cuiva. Iar în politică se trece la atacuri la persoană, ori, și mai urît, la atacarea familiei doar atunci cînd nu mai au argumente în polemică”, a scris Novac.

Parlamentarul PSRM a mai scris că situația este regretabilă.

„Dar regretul este legat de faptul că, cel care se crede politician cu valori și principii europene, atacă în cel mai murdar mod familia, atacă un lucru sfînt. În locul meu, ce ar fi făcut alți bărbați, familia cărora ar fi fost atacată mîrșav?”, a conchis politicianul.

„Nu îți alegi familia. Aceasta este un dar al lui Dumnezeu pentru tine, asa cum tu ești unul pentru ea.”Sunt o fire…

Gepostet von Grigore Novac am Mittwoch, 10. Juni 2020

Amintim că, în ajun, deputatul Grigore Novac l-a lovit pe Mihai Popșoi. Cei doi se aflau în studioul TV8 și participau la emisiunea „Cutia Neagră” moderată de Mariana Rață. Incidentul a avut loc în timpul unei pauze de publicitate, însă postul de televiziune a publicat ulterior două fotografii în care se vede cum Grigore Novac îl lovește pe Mihai Popșoi, iar acesta îi răspunde cu o palmă.

Anterior, și deputatul Mihai Popșoi a menționat că regretă cele întâmplate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: