Tânăra din Dnipro, care a supraviețuit miraculos într-o baie de la etajul 7, și-a pierdut părinții: „Au fost scoși de sub dărâmături”
Full Article 2 minutes read

Tânăra din Dnipro, care a supraviețuit miraculos într-o baie de la etajul 7, și-a pierdut părinții: „Au fost scoși de sub dărâmături”

Tânăra din Dnipro, blocată la etajul 7 și care a supraviețuit ca prin minune după ce locuința ei a fost bombardată, anunță că părinții ei au murit.

Despre moartea părinților, fata a anunțat la postul de televiziune „Kiev”, relatează Novaya Gazeta.

„Scopul meu principal a fost să-mi găsesc părinții. Îmi era indiferent ce putea să mi se întâmple cu mine. Dar părinții nu au supraviețuit. Au fost scoși astăzi de sub dărâmături”, a comunicat tânăra.

***

Pe rețelele de socializare și în mass-media s-a răspândit o imagine cu o ucraineancă blocată la etajul 7, care aștepta ajutorul salvatorilor în urma prăbușirii blocului de locuit din Dnipro. Presa din Ucraina menționa că tânăra a supraviețuit ca prin minune după ce locuința ei a fost atacată.

Ucraineanca are 23 de ani. În septembrie 2022, ea și-a pierdut iubitul în război.

„Nu am cuvinte, nu am emoții, nu simt nimic altceva decât un mare gol în interior. (…) Sunt aproape întreagă, în ciuda rănii de pe cap și picioarele mele goale”, a scris tânăra zilele trecute pe Instagram. Ea a mai spunea că nu cunoaște nimic despre soarta părinților ei, care se aflau în bucătărie în momentul atacului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: