Tânărul din Călărași, care și-ar fi omorât fostul profesor, condamnat la 30 de ani de închisoare
Full Article 2 minutes read

Tânărul din Călărași, care și-ar fi omorât fostul profesor, condamnat la 30 de ani de închisoare

Tânărul de 22 de ani din Călărași, care și-ar fi înjunghiat fostul său profesor cu care a consumat băuturi alcoolice, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Sentința a fost pronunțată pe 13 ianuarie de către Judecătoria Strășeni cu sediul Călărași.

Potrivit sentinței, tânărul a fost recunoscut vinovat de săvârșirea infracțiunii de omor cu deosebită cruzime, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 30 de ani, cu executarea în penitenciar de tip închis.

Totodată, instanța a mai dispus ca inculpatul să achite 500 000 lei drept prejudiciu moral. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Amintim că în seara zilei de 25 octombrie, oamenii legii au fost sesizați despre decesul unui bărbat din localitatea Căbăiești.

Ajunși la locul faptei, polițiștii au stabilit că victima ar fi consumat băuturi alcoolice cu un fost elev de al său, originar din aceeași localitate. Ulterior, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar suspectul l-ar fi înjunghiat. În urma leziunilor primite, bărbatul a decedat. Conform raportului de expertiză, în total s-au depistat 154 de plăgi.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de polițiștii, suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În momentul reținerii acesta se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: