Tanc de la Moș Crăciun pentru copiii din Tiumen: „Un cadou grozav de iarnă”
Full Article 40 second read

Tanc de la Moș Crăciun pentru copiii din Tiumen: „Un cadou grozav de iarnă”

Copiii din cadrul taberei de odihnă „Дружба” au primit în dar un tanc din zăpadă. Sculptura a fost numită „un cadou grozav de iarnă pentru copii”, notează Радио Свобода.

Mai exact, cadoul este destinat copiilor care vor veni să coboare cu tuburile de zăpadă.

Tancul a fost vopsit în culoarea verde și mai are pe el desenat o stea roșie și litera Z.

Militarizarea sărbătorilor de Anul Nou este acum în tendință. Anterior, figurile de gheață ale soldaților au fost instalate în Cița. Sculptura însă nu le-a plăcut tuturor.

„Vandalii pacifişti” au spart o mitralieră de la unul dintre soldaţi. După aceea, soldații de gheață au fost scoși cu totul din piață.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: