Tanc de la Moș Crăciun pentru copiii din Tiumen: „Un cadou grozav de iarnă”
Full Article 40 second read

Tanc de la Moș Crăciun pentru copiii din Tiumen: „Un cadou grozav de iarnă”

Copiii din cadrul taberei de odihnă „Дружба” au primit în dar un tanc din zăpadă. Sculptura a fost numită „un cadou grozav de iarnă pentru copii”, notează Радио Свобода.

Mai exact, cadoul este destinat copiilor care vor veni să coboare cu tuburile de zăpadă.

Tancul a fost vopsit în culoarea verde și mai are pe el desenat o stea roșie și litera Z.

Militarizarea sărbătorilor de Anul Nou este acum în tendință. Anterior, figurile de gheață ale soldaților au fost instalate în Cița. Sculptura însă nu le-a plăcut tuturor.

„Vandalii pacifişti” au spart o mitralieră de la unul dintre soldaţi. După aceea, soldații de gheață au fost scoși cu totul din piață.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: