Telenești: Un cuplu din satul Negureni a fost maltratat în propria casă pentru 240 lei și câteva bunuri materiale
Full Article 2 minutes read

Telenești: Un cuplu din satul Negureni a fost maltratat în propria casă pentru 240 lei și câteva bunuri materiale

Un cuplu din satul Negureni, raionul Telenești, a fost maltratat în propria casă de trei indivizi, inclusiv un minor, pentru 240 de lei și câteva bunuri materiale. Incidentul s-a produs în noaptea de 15 martie.

„La fața locului polițiștii au stabilit că persoane necunoscute, deghizate cu măști pe față,  au pătruns în casă, l-au  maltratat pe proprietar, un bărbat de 62 de ani, lovindu-l cu un baston peste corp, apoi i-au legat mâinile cu un cablu, la fel și soției acestuia, și au sustras 240 de lei, telefonul mobil, un aparat de sudat și alte bunuri materiale,  plecând ulterior într-o direcție necunoscută”, precizează Poliția, pe 18 martie.

În urma acțiunilor întreprinse de oamenii legii, s-a dovedit că unul dintre agresori era fosta noră a victimelor, concubinul acesteia și un minor de 17 ani.

Toți 3 suspecți locuiau într-un apartament din mun. Bălți. În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat bunurile sustrase de la victime.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală. Doi dintre suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore,  iar minorul pentru 24 de ore.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: