„Testul a arătat din nou pozitiv”. Primarul mun. Bălți Nicolai Grigorișin s-a infectat a doua oară cu COVID-19
Full Article 2 minutes read

„Testul a arătat din nou pozitiv”. Primarul mun. Bălți Nicolai Grigorișin s-a infectat a doua oară cu COVID-19

Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, s-a infectat repetat cu noul tip de Coronavirus. Anunțul a fost făcut de el pe pagina sa de Facebook.

Edilul a mai menționat că audierile de la Primărie, care urmau să aibă loc astăzi se amână.

„Cu părere de rău, testul la Covid a arătat din nou pozitiv. Vreau să-mi cer scuze de la cetățenii care s-au înscris la audiență pe luni. În condițiile date, audiența se amână pentru o perioadă nedeterminată. Voi încerca mai repede să mă pun pe picioare și să revin la îndatoririle mele”, se arată în mesajul lui Grogorișin.

Pentru prima dată, Nicolai Grigorișin a fost testat pozitiv la COVID-19 la sfârșitul lui septembrie 2020. Atunci, viceprimarul Grișorișin a anunțat că pleacă în concediu și urmează a fi internat în spital.

Amintim că Nicolai Grigorișin a câștigat fotoliul de primar al municipiului Bălți în urma turului doi al alegerilor locale anticipate, deși prezența la vot a constituit mai puțin de 10%. Într-un interviu pentru NM, primarul ales și-a expus opinia despre boicotarea scrutinului și de ce este sigur că „în spatele său se află bălțenii” și că a obținut „o victorie sigură”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: