„Toți au rămas șocați”. Iakubovici a povestit o situație care a avut loc la Chișinău în 1967, în timpul jocului umoristic KVN
Full Article 2 minutes read

„Toți au rămas șocați”. Iakubovici a povestit o situație care a avut loc la Chișinău în 1967, în timpul jocului umoristic KVN

Actorul și prezentatorul TV din Rusia Leonid Iakubovici a povestit o situație care a avut loc la Chișinău, în 1967, în timpul jocului umoristic KVN (TVC). El a spus la emisiunea „Kstati” că a ajuns atunci în Republica Moldova alături de o echipă de studenți din Moscova. 

La emisiunea difuzată pe 9 decembrie curent, Iakubovici a povestit despre cum a fost susținut la Chișinău, când a venit alături de colegii săi, studenți, pentru a concura cu participanți din Republica Moldova.

Când am început în ’67 sau ’68, am venit la Chișinău, 13 oameni din MISI [echipa KVN a institutului de construcții din Moscova]. Sanecika Masliakov a ieșit să anunțe începutul. Pe neașteptate o femeie a spus: „Scuzați-mă, o minută. Oprește totul”. Toți au rămas șocați. Ea a ieșit și a spus: „Moldova este cunoscută pentru ospitalitatea sa. Cumva nu merge bine. Întreaga sală susține Chișinăul. Haideți să facem așa – partea stângă a sălii susține Chișinăul, partea dreaptă cealaltă jumătate – MISI. Jumătatea dreaptă a sălii s-a ridicat și a plecat. După aproximativ 25 de minute, partea dreaptă a sălii a revenit. Fiecare ținea în mână câte două canistre cu vin. Cu ce s-a terminat competiția, nu-mi amintesc. Ei strigau, susțineau și au băut la nesfârșit. Ei ne-au susținut”, a relatat Iakubovici.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: