Trafic rutier suspendat pe o porțiune din strada Ion Creangă. Cum va circula transportul public?
Full Article 3 minutes read

Trafic rutier suspendat pe o porțiune din strada Ion Creangă. Cum va circula transportul public?

În perioada 13-27 august va fi suspendat traficul rutier pe str. Ion Creangă, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Eugen Coca, cu excepția transportului public, direcția spre str. Alba Iulia. Măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de așternere a stratului de uzură din beton asfaltic.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

ruta de troleibuz nr. 27 se suspendă.

itinerarul rutelor nr. 1 și nr. 22 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

itinerarul rutei nr. 21 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – pe traseul stabilit; în direcția sectorului Ciocana – de pe str. Ion Creangă pe str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

itinerarul rutei nr. 38 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – de pe str. Ion Creangă pe str. Alba-Iulia, str. Ion Pelivan, str. Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Nicolae Costin pe str. Ion Pelivan, str. Alba-Iulia, str. Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

itinerarul rutei nr. 11 se scurtează până la Piața Unirii Principatelor.

itinerarul rutei nr. 26 se modifică după cum urmează: în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Alba-Iulia pe str. Ion Creangă, str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

itinerarul rutelor nr. 101 și nr. 125 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

itinerarul rutei nr. 103 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – de pe str. Ion Creangă pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, str. Ion Pelivan, str. Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Nicolae Costin pe str. Ion Pelivan, str. Alba-Iulia, str. Ion Creangă, str. Eugen Coca, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, str. 31 August 1989 și în continuare pe traseul stabilit.

itinerarul rutelor nr. 121 și nr. 174 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca, str. Milano, Calea Ieșilor, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseul stabilit.

ruta de nr. 124 va circula pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: