Transautogaz închide încă două stații de alimentare cu gaze naturale comprimate
Full Article 40 second read

Transautogaz închide încă două stații de alimentare cu gaze naturale comprimate

Compania Transautogaz înceteaza activitatea a încă două stații de alimentare cu gaze naturale comprimate. Acestea vor fi închise începînd cu data de 20 ianuarie.

Potrivit companiei, este vorba despre următoarele stații de alimentare:

– SAAGC-3 Chișinău, mun. Chișinău, str. Uzinelor, 8/1;

– SAAGC-2 Bălți, mun. Bălţi, str. Bulgară-Centură.

Amintim că în 2021, „Transautogaz” a sistat temporar activitatea a trei stații de alimentare cu gaze – la Bălți și în satele Țarigrad și Seliște, aiar poi și a altor două stații din Comrat și Hâncești.

Totodată, datele ANRE pentru 2022 relevă că comparativ cu finele lunii septembrie 2021, numărul stațiilor de alimentare cu carburanţi este în scădere cu 25 de unităţi, adică cu peste 3%.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: