Transautogaz închide încă două stații de alimentare cu gaze naturale comprimate
Full Article 40 second read

Transautogaz închide încă două stații de alimentare cu gaze naturale comprimate

Compania Transautogaz înceteaza activitatea a încă două stații de alimentare cu gaze naturale comprimate. Acestea vor fi închise începînd cu data de 20 ianuarie.

Potrivit companiei, este vorba despre următoarele stații de alimentare:

– SAAGC-3 Chișinău, mun. Chișinău, str. Uzinelor, 8/1;

– SAAGC-2 Bălți, mun. Bălţi, str. Bulgară-Centură.

Amintim că în 2021, „Transautogaz” a sistat temporar activitatea a trei stații de alimentare cu gaze – la Bălți și în satele Țarigrad și Seliște, aiar poi și a altor două stații din Comrat și Hâncești.

Totodată, datele ANRE pentru 2022 relevă că comparativ cu finele lunii septembrie 2021, numărul stațiilor de alimentare cu carburanţi este în scădere cu 25 de unităţi, adică cu peste 3%.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: