Trei deputați au anunțat că s-au vaccinat în România împotriva COVID-19. Despre cine este vorba
Full Article 2 minutes read

Trei deputați au anunțat că s-au vaccinat în România împotriva COVID-19. Despre cine este vorba

Deputații Octavian Țîcu, Iurie Reniță și Andrian Candu s-au vaccinat în România împotriva COVID-19. Informații în acest sens au fost publicate pe paginile de Facebook ale deputaților. 

„Am primit vaccinul AstraZeneca. Vă îndemn și pe voi să vă înregistrați în România, pentru că într-o țară unde Guvern nu avem, Președinte de parcă nici n-am avea, iar Parlament deocamdată mai avem este mult prea naiv să crezi că ne vom găsi loc printre deputați, primari, funcționari, vorba clasicului – autentici, care sar rândul și lasă pensionarii nevaccinați pentru a se imuniza pe sine”, a declarat Andrian Candu.

 

⏺ Am citit atent planul de imunizare și am constatat că nu prea există un plan.
⏺ Am căutat unde aș putea să mă înscriu…

Publicată de Andrian Candu pe Miercuri, 31 martie 2021

Deputatul Octavian Țîcu a menționat în cadrul unei conferințe de presă că a fost în România și s-a vaccinat.

„M-am vaccinat și eu ca tot românul, acolo unde se cuvine, pentru că în condițiile de faliment a sistemului medical și guvernamental al Republicii Moldova nu am așteptat să-mi vină rândul. M-am înregistrat și m-am vaccinat la Iași”, a spus Țîcu.

„Vaccinul Pfizer-BIONTech de la Iași este cel mai eficient remediu pentru anticipatele parlamentare de la Chișinău”, a scris deputatul Iurie Reniță.

 

Vaccinul Pfizer-BIONTech de la Iași este cel mai eficient remediu pentru anticipatele parlamentare de la Chișinău.
La treabă, dragi prieteni! 𝐌𝐮𝐥𝐭̦𝐚́𝐦, 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚!

Publicată de Iurie Reniță pe Marţi, 30 martie 2021

Amintim că pe 31 martie, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a anunțat trecerea la etapa a doua de vaccinare. Eligibile pentru această etapă sunt persoanele cu vârsta de peste 60 de ani și cele cu comorbidități.

Recent, Republica Moldova a primit din partea României un lot de 50 400 de doze de vaccin AstraZeneca. La începutul lunii martie, țara noastră a recepționat 14 400 de doze de AstraZeneca și 24 570 de doze Pfizer în cadrul mecanismului COVAX. Recent, șefa statului a anunțat că Republica Moldova va primi alte 100 620 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech prin platforma COVAX, care vor ajunge în țară până la sfârșitul lunii iunie.

Din 2 martie până în dimineața de 1 aprilie, în Moldova au fost imunizați circa 40 de mii de oameni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: