Patru minori din Glodeni au furat o mașină și s-au plimbat prin oraș. Cum au reușit să o pună în funcțiune
Full Article 1 minutes read

Patru minori din Glodeni au furat o mașină și s-au plimbat prin oraș. Cum au reușit să o pună în funcțiune

Patru adolescenți din orașul Glodeni au furat o mașină și s-au plimbat prin oraș, timp de două ore. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, cazul a avut loc în noaptea de joi, 30 ianuarie, în jurul orei 01.30. 

„Noaptea trecută, în jurul orei 01:30, fiind implicați la asigurarea securității traficului rutier, la intrarea în orașul Glodeni inspectorii de patrulare au observat un automobil de marcă Audi care se deplasa neuniform pe mijlocul carosabilului. La indicația de a stopa mașina, cel de la volan s-a conformat cerințelor polițiștilor. Ulterior s-a stabilit că la volanul unității de transport se afla un minor de 16 ani și avea ca pasageri alți trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 17 ani”, se arată în comunicat.

Minorii le-au spus polițiștilor că au furat mașina de pe o stradă din Bălți. Mijlocul de transport ar fi avut una dintre uși descuiată, iar în interior, adolescenții au găsit o cheie de rezervă.

Proprietarul vehiculului este un bărbat originar din Bălți. Mijlocul de transport a fost transportat la parcarea specială. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Glodeni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: