Tunel de dezinfecție la intrarea în sediul Apă-Canal Chișinău. De cât timp este nevoie pentru distrugerea virușilor
Full Article 2 minutes read

Tunel de dezinfecție la intrarea în sediul Apă-Canal Chișinău. De cât timp este nevoie pentru distrugerea virușilor

La intrarea în centrul comercial și asistență clienți al SA,, Apă-Canal Chișinău” a fost instalat un tunel pentru dezinfecție. Acesta pulverizează substanțe active ce distrug virușii și bacteriile odată ce persoana trece prin tunel. Astfel, în contextul pandemiei COVID-19, furnizorul își propune să protejeze angajații și consumatorii, se arată într-un comunicat publicat pe 10 iunie de reprezentanții instituției.

Tunelul presupune o instalație cu un covor îmbibat cu dezinfectant care curăță tălpile încălțămintei persoanelor sau roțile tărgilor care trec prin tunel. De asemenea, acesta deține un sistem de duze care pulverizează substanțele dezinfectante pe hainele, brațele și corpul persoanelor care trec prin tunel, fiind distruși agenții patogeni. Pentru o dezinfectare totală, persoana trebuie să stea în tunel nu mai mult de cinci secunde.

,,Pentru că problema coronavirusului persistă și ia amploare, ne-am gândit că acest dispozitiv va asigura protecția angajaților și consumatorilor. Și, nu în ultimul rând, va fi o soluție inofensivă pentru sănătatea oamenilor”, a declarat Anatolie Lichii, director general interimar al SA ,, Apă-Canal Chișinău”, citat într-un comunicat.

De asemenea, întru asigurarea comodității clienților, furnizorul de apă informează că toți angajații sunt echipați în modul corespunzător cu măști de protecție. Accesul consumatorilor în incinta furnizorului de apă este limitat, iar la necesitate le sunt puse la dispoziție măști și mănuși. Chiar la intrarea în sediu sunt produse de igienă și dezinfectanți.

În incinta întreprinderii, în special în locurile unde există contact direct cu persoane din exterior, toate suprafețele sunt dezinfectate periodic și sunt puse la dispoziția clienților dar și a angajaților, soluții dezinfectante.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: