Un altfel de revelion. În SUA Moș Crăciun stă într-o bilă din sticlă. Cum interacționează copiii cu el?
Full Article 2 minutes read

Un altfel de revelion. În SUA Moș Crăciun stă într-o bilă din sticlă. Cum interacționează copiii cu el?

Moș Crăciun  trebuie să fie deosebit de atent cu privire la sănătate în 2020. Asta deoarece datorită vârstei, se încadrează în categoria persoanelor cu risc crescut de infectare cu coronavirus. Și dacă în Belgia ministrul Sănătății a permis lui Moș Crăciun să încalce restricțiile țării cu privire la COVID-19, atunci în SUA îl ascund pe Moș Crăciun în spatele sticlei, iar copiilor le este interzis să stea pe genunchii moșului.

Vorbim despre Moș Crăciun care se află în mall-uri. În fiecare an, copiii vin acolo cu părinții, fac o fotografie cu bunicul și primesc cadouri de la el. Cu toate acestea, în timpul pandemiei, tradițiile au trebuit revizuite. În unele centre comerciale, copiii trebuie să comunice cu Moș Crăciun de la o distanță de doi metri. În altele, Moșul nu poate fi atins deloc, pentru că s-a izolat de toată lumea în interiorul unei uriașe bile de sticlă.

În unele locuri, copiii nici măcar nu pot scoate masca de protecție pentru o poză cu Moș Crăciun.

În multe centre comerciale, este necesar ca copiii să facă programări pentru a evita aglomerația. La rândul lor, angajații dezinfectează foarte des cadourile, scaunul și mâinile lui Moș Crăciun. Programul de lucru al lui Moș Crăciun a fost, de asemenea, modificat în 2020.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: