Un băiat de 23 de ani a murit pe terenul de fotbal, în municipiul Chișinău
Full Article 2 minutes read

Un băiat de 23 de ani a murit pe terenul de fotbal, în municipiul Chișinău

Un băiat în vârstă de 23 de ani a murit pe terenul de fotbal, în comuna Ciorescu din municipiul Chișinău. În timpul unui meci din data de 17 aprilie, tânărului i s-a făcut rău ulterior s-a decis că va fi schimbat cu un alt jucător. În momentul în care ieșea de pe teren, băiatul a căzut la sol. Potrivit oamenilor legii, medicii au întreprins toate măsurile de acordare a ajutorului medical însă acesta a decedat. 

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a spus că oamenii legii au fost informați de Serviciul 112, pe 17 aprilie, că pe stadionul de fotbal din comuna Ciorescu un tânăr a decedat. La fața locului s-a deplasat grupa operativă și medicul legist.

„Polițiștii au stabilit că în timpul meciului de fotbal unui jucător, un tânăr de 23 de ani, i s-a făcut rău și urma să fie schimbat. În timp ce se deplasa de pe teren, acesta a căzut la sol. Medicul prezent i-a acordat primul ajutor medical. Totodată și medicii de pe ambulanță sosiți au întreprins toate măsurile de acordare a ajutorului medical și de resuscitare, însă acesta a decedat”, a declarat ofițerul de presă al poliției capitalei.

Potrivit ofițerului, la examinarea cadavrului de către medicul legist semne de moarte violentă nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cauza decesului.

„Pe caz a fost inițiată o anchetă”, a precizat ofițerul de presă al poliției capitalei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: