Un bărbat din Briceni șantaja o tânără din Hâncești. A cerut bani pentru a nu-i publica fotografiile în ipostaze intime
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din Briceni șantaja o tânără din Hâncești. A cerut bani pentru a nu-i publica fotografiile în ipostaze intime

Un bărbat de 22 de ani, originar din localitatea Grimăncăuți, raionul Briceni, a ajuns în vizorul poliției, după ce ar fi șantajat o femeie din Hâncești. Tânăra de 21 de ani a cerut ajutorul polițiștilor, întrucât o persoană necunoscută i-a cerut bani ca să nu publice fotografii în care aceasta apare în ipostaze intime.

Ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului Național de Investigații, împreună cu polițiștii și procurorii din Hîncești, au sistat acțiunile de șantaj ale unui bărbat care șantaja o tânără. Acesta ar fi cerut 5000 de lei pentru a nu publica anumite fotografii intime pe reţelele de socializare.

Potrivit oamenilor legii, suspectul are 22 de ani și este domiciliat în localitatea Grimăncăuți, raionul Briceni. Ancheta a pornit după ce femeia de 21 de ani a sesizat polițiștii din Hîncești, fiind șantajată de o persoană necunoscută, de la începutul anului curent.

În urma perchezițiilor efectuate  la domiciliul suspectului, polițiștii au ridicat un telefon mobil de pe care suspectul ar fi șantajat tânăra. Mai mult, s-a stabilit că telefonul aparține concubinei bărbatului, o adolescentă de 17 ani.

Suspectul, anterior judecat pentru furt și  jaf, a fost reținut și este cercetat penal pentru șantaj. Acesta riscă de la 5 la 7 ani de închisoare, cu amendă de la 42 500  la 67 500 de lei.  

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: