Un bărbat din capitală s-a împușcat în regiunea capului. Ce spune poliția?
Full Article 1 minutes read

Un bărbat din capitală s-a împușcat în regiunea capului. Ce spune poliția?

Un bărbat de 42 de ani a ajuns la spital, după ce s-a împușcat în cap. Incidentul s-a produs în noaptea de 12 octombrie, la ora 03:40. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati.

Inspectoratul de poliție al sec. Rîșcani a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, de către o femeie. Aceasta le-a spus polițiștilor că un bărbat și-a tras un glonte în regiunea capului. Incidentul s-a produs într-un apartament situat pe strada Petru Rareș.

În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că bărbatul locuia împreună cu concubina sa, iar arma din care a efectuat împușcătura era deținută legal.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Femeia susține că nu a avut loc nicio ceartă între ei.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, iar polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și motivele pentru care individul a recurs la acest gest.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: