Un bărbat din Nisporeni și-a împușcat partenera de viață. Ce au găsit polițiștii în toaleta gospodăriei
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din Nisporeni și-a împușcat partenera de viață. Ce au găsit polițiștii în toaleta gospodăriei

Un bărbat de 53 de ani, originar din raionul Nisporeni, și-a împușcat partenera de viață. Victima, o femeie de 47 de ani, a suferit o plagă în regiunea abdomenului și a fost spitalizată. Atacatorului a fost anterior condamnat la închisoare pentru omor.

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, incidentul a fost înregistrat pe 24 octombrie, la ora 15:10. Atacatorul și-a împușcat concubina dintr-o armă de model EKOL FIRAT Compact, modificată artizanal și deținută ilegal. Glonțul a rănit-o pe victimă în abdomen. Aceasta a reușit să fugă la un vecin, care a alertat oamenii legii.

Atacatorul le-a spus polițiștilor că a recurs la acest gest din dorința de a se răzbuna. Acesta a refuzat să colaboreze cu ancheta. În cadrul cercetărilor efectuate la domiciliul individului, forțele de ordine au ridicat un tub de cartuș 9 mm, din care se presupune că s-ar fi efectuat împușcătura. De asemenea, în toaleta gospădăriei a fost depistat un sac de polietilenă, în care se afla pistolul și 16 cartușe.

Victima a fost internată în secția se reanimare a SR Nisporeni. Oamenii legii au inițiat un dosar penal.

***

Amintim că, pe 12 septembrie, un caz asemănător s-a produs la Hâncești. Un bărbat de 28 de ani și-a împușcat mortal logodnica de 23 de ani, după care și-a luat viața.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: