Un bărbat s-a căsătorit cu șapte femei în același timp, în Uganda. Două dintre ele sunt surori
Full Article 2 minutes read

Un bărbat s-a căsătorit cu șapte femei în același timp, în Uganda. Două dintre ele sunt surori

Un om de afaceri în vârstă de 43 de ani din Uganda, pe nume Habib Nsikonnene, s-a căsătorit cu șapte femei în același timp. Două dintre ele sunt surori, scrie The Jerusalem Post, citat de publicația Snob. Bărbatul nu exclude că, în scurt timp, în viața lui ar putea apărea noi femei.

Pregătirile pentru eveniment au început cu iubitele lui Nsikonnene, care au mer la salonul de înfrumusețare într-o dubă. Invitații au mers la nuntă cu 40 de mașini și 30 de motociclete.

După evenimentele tradiționale, în care cele șapte soții ai lui Habib –  Aishe (două dintre cele șapte soții poartă acest nume), ​​​​Rashida, Fatuma, Shanifa, Mariam și Zaina și-au jurat loialitate unul altuia, mirii a pornit într-o procesiune ceremonială pe o boda-boda (nr. red: bicicletă sau motocicletă pe două roți, folosită drept taxi în Africa).

Nsikonnene s-a născut într-o familie care practică poligamia. Potrivit mirelui, bunicul său avea șase soții, iar tatăl său patru. Bărbatul a spus că își iubește sincer fiecare soție, dar a subliniat că în viitor mai multe femei pot apărea în familia lor.

Poligamia este legală în Uganda și, din această cauză, majoritatea familiilor tind să aibă mulți copii. Conform recensământului din 2014 din Uganda, aproximativ 8,3% din toate femeile cu vârsta de 18 ani și peste sunt căsătorite sau conviețuiesc într-o relație poligamă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: