Un control de serviciu, inițiat în privința unui procuror care este vizat într-un material jurnalistic. Precizările Procuraturii Generale
Full Article 1 minutes read

Un control de serviciu, inițiat în privința unui procuror care este vizat într-un material jurnalistic. Precizările Procuraturii Generale

Procuratura Generală a dispus inițierea unui control de serviciu în privința procurorului Pavel Vinițchi din cadrul Procuraturii municipiului Chișinau, delegat în PCCOCS, după ce acesta a fost vizat într-un material jurnalistic.

Sursa citată a mai anunțat că vor fi supuse controlului cauzele penale la care se face referire în materialul jurnalistic, iar în cazul în care faptele prezentate se vor confirma, vor fi luate măsurile legale în consecință.

Despre rezultatele controlului de serviciu, Procuratura Generală va informa suplimentar.

Precizăm că procurorul Pavel Vinițchi a fost vizat într-un material jurnalistic, publicat de săptămânalul „Gazeta de Chișinău”. În articol se arată faptul Vinițchi ar fi lăsat în libertate un tânăr învinuit de trafic de droguri, deși pe numele acestuia exista un mandat de arestare. Bărbatul învinuit, Anton Zaharov, susține că Pavel Vinițchi ar fi extorcat de la el drept mită 15 mii de euro și că l-ar fi lăsat să plece ca să aducă banii. Pe de altă parte, omul legii susține că este victima unei campanii de denigrare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: