Un copil de 10 ani a fost accidentat în raionul Ialoveni, în timp ce traversa strada
Full Article 2 minutes read

Un copil de 10 ani a fost accidentat în raionul Ialoveni, în timp ce traversa strada

Un copil de 10 ani a fost accidentat de o mașină în satul Suruceni, raionul Ialoveni. Totul s-a întîmplat pe 27 aprilie, în jurul orei 8.30. Potrivit presei, la volanul mașinii ar fi fost un angajat al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS). NM a încercat să obțină un comentariu de la serviciul de presă al instituției, însă nu ni s-a răspuns la telefon și nici la scrisoare.

Contactată de NM, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Mariana Bețivu a precizat că oamenii legii au fost anunțați despre accident peste circa trei ore de la impact. Mai exact, un minor de 10 ani a fost călcat pe picior de un autoturism marca Volvo.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 34 de ani, locuitor al satului Suruceni, raionul Ialoveni. În timp ce se deplasa prin localitate, în apropierea casei de cultură, copilul ar fi încercat să traverseze carosabilul. Pentru a evita coliziunea, conducătorul auto a virat la stânga, însă una dintre roți a trecut peste piciorul minorului. Copilul a fost transportat la spital.

Testul de alcoolemie a demonstrat că șoferul nu consumase băuturi spirtoase.

Unele surse mass media au scris că la volanul mașinii se afla un angajat al SPPS. Nu am reușit să obținem o reacție din partea instituției.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: