Un copil de 13 ani a murit pe traseul Leușeni-Chișinău: a fost lovit de o mașină, după ce ar fi traversat neregulamentar carosabilul 
Full Article 50 second read

Un copil de 13 ani a murit pe traseul Leușeni-Chișinău: a fost lovit de o mașină, după ce ar fi traversat neregulamentar carosabilul 

Un minor în vârstă de 13 ani a murit în raionul Nisporeni. Băiatul a fost tamponat de un automobil. Potrivit oamenilor legii, preliminar, copilul traversa carosabilul neregulamentar. 

Accidentul rutier a avut loc în seara zilei de 10 septembrie.

Polițiștii din Nisporeni au fost sesizați precum că un minor de 13 ani a decedat după ce a fost tamponat de un automobil pe traseul M1 Leușeni-Chișinău.

Preliminar, polițiștii au stabilit că un bărbat de 41 ani, originar din România, conducând o Toyota, în apropiere de localitatea Cristești din raionul Nisporeni a tamponat un minor care traversa carosabilul neregulamentar.

Copilul a decedat pâna la sosirea ambulanței.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: