Un copil de 8 ani, la spital: un șofer beat a ajuns cu mașina într-un alt automobil pe traseul Chișinău-Hîncești FOTO 
Full Article 2 minutes read

Un copil de 8 ani, la spital: un șofer beat a ajuns cu mașina într-un alt automobil pe traseul Chișinău-Hîncești FOTO 

Un copil de 8 ani a ajuns la spital. Mașina în care se afla a fost lovită din spate de un automobil la volanul căruia se afla un șofer beat. Accidentul a avut loc în seara zilei de 17 august, în apropiere de satul Dănceni, raionul Ialoveni. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni Mariana Didenco a declarat pentru NewsMaker că un șofer, în stare de ebrietate, a produs un accident rutier pe traseul Chișinău-Hîncești, în apropierea satului Dănceni. Accidentul a avut loc pe 17 august, oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 18:00.

Preliminar s-a stabilit că un automobil de model Volkswagen, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 39 de ani, a fost tamponat din spate de o mașină de model BMW, condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Primul automobil se deplasa pe direcția spre municipiul Chișinău și în momentul impactului intenționa să vireze la stânga, în localitatea Dănceni.

Urmare a accidentului, un minor în vârstă de 8 ani – aflat în automobilul de model Volkswagen – a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Fiind testați cu aparatul Drager, la bărbatul de 56 ani s-a constatat o concentrație a alcoolului de 0,86 mg/l, celălalt șofer a avut rezultat negativ”, a precizat reprezentanta poliției.

Potrivit ofițerului de presă, cazul este înregistrat și documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că, din 2017, șoferii sunt sancționați dacă nivelul concentrației de alcool în sânge depășește 0,3 g/l și în aerul expirat – 0,15 mg/l.

Un copil de 8 ani, la spital: un șofer beat a ajuns cu mașina într-un alt automobil pe traseul Chișinău-Hîncești FOTO 

Poliția


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: