Un deputat PRO MOLDOVA și-a exprimat susținerea pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale
Full Article 2 minutes read

Un deputat PRO MOLDOVA și-a exprimat susținerea pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale

Deputatul din grupul parlamentar PRO MOLDOVA Vladimir Cebotari și-a anunțat public susținerea pentru candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu la alegerile prezidențiale. 

„Acum trebuie să îl schimbăm pe Dodon! Ieri am petrecut (desfășurat, NM) consultații cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a Partidului Pro Moldova. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de președinte al Republicii Moldova pe Maia Sandu”, a scris Vladimir Cebotari pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a mai scris că funcția de președinte al Republicii Moldova este una simbolică, de administrare a afacerilor externe dar și de numire în funcție a persoanelor care înfăptuiesc justiția.

„Suntem convinși că Maia Sandu va scoate țara din izolarea internațională în care a băgat-o Igor Dodon. Suntem convinși că Maia Sandu nu va numi în funcții în justiție persoane compromise și corupte. Să arătăm lumii întregi că nouă ne pasă și că vrem să construim o altfel de țară, mai bună”, a conchis Cebotari.

Amintim că, anterior, cinci deputați din cadrul grupului parlamentar PRO MOLDOVA și-au manifestat public susținerea pentru candidata Partidului „ȘOR” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov.

Iar pe 23 octombrie, o parte dintre aceștia au anunțat că părăsesc PRO MOLDOVA și devin deputați neafiliați.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: