Un lucrător al unei stații PECO din Ocnița, amenințat cu un cuțit. Făptașul este un tânăr de 20 de ani 
Full Article 2 minutes read

Un lucrător al unei stații PECO din Ocnița, amenințat cu un cuțit. Făptașul este un tânăr de 20 de ani 

Un tânăr de 20 de ani a agresat un operator al unei stații de alimentare cu combustibil din raionul Ocnița. Înarmat cu un cuțit, tânărul a solicitat bani de la persoana care se afla la serviciu. Într-un final, vânzătorul stației PECO a reușit să solicite ajutorul poliției, care a intervenit la scurt timp. Tânărul s-a dovedit a fi sub influența băuturilor alcoolice. 

În noaptea de 5 spre 6 februarie, în jurul orei 02:07, în Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Ocnița, a parvenit informația telefonică precum că pe teritoriul SAC „Rompetrol”, situată în satul Calarașeuca din raionul Ocnița, se află o persoană necunoscută de gen masculin care are un comportament agresiv.

La fața locului s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani din municipiul Bălți, sub pretextul de a-și alimenta autoturismul, a solicitat intervenția operatorului.

„La întrebarea lucrătorului stației PECO în ce să alimenteze, ultimul brusc a scos din buzunar un cuțit, amenințând și cerând bani”, comunică ofițerul de presă al IP Ocnița, Svetlana Talpă.

Vânzătorul, la scurt timp, a solicitat ajutorul poliției. Prin urmare, tânărul agresor a fugit de la fața locului, însă la scurt timp a fost reținut.

Acesta a fost supus testării alcoolscopice, în urma cărei s-a stabilit o concentrație de alcool de 0.72 mg/l în aerul expirat.

Potrivit reprezentanților Poliției, în continuare cazul este examinat. Totodată, persoana bănuită a fost reținută pentru 72 de ore.

De menționat că tânărul și anterior a fost atras la răspundere conform legii penale.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: