Un medic anesteziolog din cadrul Spitalului Republican a decedat
Full Article 2 minutes read

Un medic anesteziolog din cadrul Spitalului Republican a decedat

Încă un medic din Republica Moldova a decedat. Este vorba despre anesteziologul Victor Stebleanco, în vârstă de 69 de ani, care a lucrat la Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”. Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a instituției a menționat că deocamdată nu poate oferi detalii privind cauza decesului lucrătorului medical, însă a precizat că acum 6 luni acesta s-a infectat cu Covid-19.

Anunțul despre decesul medicului anesteziolog Victor Stebleanco a fost făcut pe pagina de Facebook a IMSP Spitalul Clinic Republican.

„Dumnealui și-a dedicat întreaga viață profesională IMSP Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”, activând în instituție de aproape 40 de ani. A fost un profesionist desăvârșit, care a făcut față multor obstacole și a asistat la salvarea a sute de vieți. Victor Stebleanco a fost nu doar un coleg bun, ci și un adevărat prieten, pregătit întotdeauna să-i ajute pe cei din jur”, se arată în necrolog.

Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, medicului anesteziolog, Victor STEBLEANCO. Acesta…

Publicată de IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe Miercuri, 24 martie 2021

Contactată de NM, Marina Zibliuc a menționat că medicul Victor Stebleanco a suferit a avut Covid-19 acum jumătate de an și deocamdată nu poate să ofere precizări despre cauza exactă a decesului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: