Un nou post de televiziune în Republica Moldova. Cum se va numi și ce va conține grila de emisie?
Full Article 1 minutes read

Un nou post de televiziune în Republica Moldova. Cum se va numi și ce va conține grila de emisie?

În Republica Moldova va apărea un nou post TV. Consiliul Audiovizualului (CA) a aprobat, joi, eliberarea licenței de emisie. Noul post de televiziune se va numi R LIVE, scrie Agora pe 1 octombrie.

Postul este lansat de Dumitru Țîra, fostul director general al Publika Media Group, din perioada 2009-2013. Ulterior, Țîra a fondat grupul Realitatea Media, care includea Realitatea TV, realitatea.md; realitatealive.md (rlive.md); golos.md; bani.md; kankan.md; topmedia.md; stireata.md.

„Grila noastră va include aproximativ 20 de emisiuni creative și informative. Vrem să readucem în spațiul media televizat transmisiuni în direct de la diverse evenimente. Deși RM dispune de televiziuni care ar avea această capacitate, nu o fac. Scopul nostru e de a prezenta informațiile exact așa cum au avut loc, pentru că piața media de azi e abundată de comentarii, de încercarea de a influența opinia publică. Scopul este de aduce realitatea în acea cutie minunată pe care o au acasă și se numește televizor”, a declarat Dumitru Țîra la ședința CA.

Licența de emisie pentru RLIVE TV a fost eliberată pe un termen de nouă ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: