Un nou șef. Diana Guba a preluat în mod oficial funcția de pretor al sectorului Botanica
Full Article 2 minutes read

Un nou șef. Diana Guba a preluat în mod oficial funcția de pretor al sectorului Botanica

Primarul general al capitalei Ion Ceban a prezentat angajaților instituției pe care o conduce noul pretor interimar al Preturii Botanica. Edilul i-a cerut Dianei Guba să prezinte în termen de 10 zile proiectele pe care le planifică pentru anul viitor.

Diana Guba a preluat astăzi în mod oficial funcția de pretor al sectorului Botanica. Anterior, aceasta a fost responsabilă de planificarea și raportarea preturilor și subdiviziunilor primăriei.

„Noului pretor îi urez mult succes și spor în toate acțiunile pe care le va întreprinde. Totodată, am solicitat în 10 zile prezentarea proiectelor și acțiunilor pentru anul viitor, dar și a celor imediate. Totodată, vreau sa menționez că demisia pretorului de la Botanica trebuie sa fie un exemplu pentru toate celelalte sectoare. În continuare, toate preturile vor fi monitorizate”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că, pe 29 octombrie, primarul Ion Ceban i-a cerut lui Boris Prepeliță să demisioneze din funcția de pretor al sectorului Botanica, pe motiv că în regiune „este un haos total”. Anterior, în luna iulie, Boris Prepelița a rămas fără salariu, iar primarul capitalei l-a preîntâmpinat dacă vor fi comise și alte abateri de la lege, va urma demiterea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: