Un pacient infectat cu COVID-19 a fugit din spitalul din Cimișlia. Oamenii legii încearcă să îl găsească
Full Article 2 minutes read

Un pacient infectat cu COVID-19 a fugit din spitalul din Cimișlia. Oamenii legii încearcă să îl găsească

Un bărbat de 68 de ani, infectat cu COVID-19, a fugit din pitalul din Cimișlia, unde era internat. Potrivit ofițerului de presă al IP Cimișlia Cristina Vicol medicii au descoperit că acesta lipsește în dimineața de 4 august. Oamenii legii încearcă să îi dea de urmă.

Polițiștii au fost sesizați la ora 09:20 de către o asistentă medicală din Secția de internare a Spitalului raional Cimișlia, care a comunicat că pacientul, un bărbat de 68 ani, originar din satul Selemet, raionul Cimișlia, a părăsit instituția.

Potrivit primelor informații, bărbatul era nemulțumit de tratamentul pe care i-l acordau lucrătorii medicali ai IMSP Cimișlia și ar fi decis să se transfere personal la o instituție medicală din mun. Chișinău. Neanunțînd lucrătorii medicali și profitînd de neatenția acestora, în timpul predării schimbului, bărbatul a părăsit instituția medicală, luînd cu el și fișa medicală a bolnavului de staționar cu toate analizele efectuate și însemnările medicale.

Conform declarațiilor medicului care îngrijea pacientul, starea sa este de gravitate medie și are nevoie de îngrijiri medicale într-o instituție specializată.

În prezent, forțele de ordine încearcă să depisteze locul aflării pacientului fugar și să-l readucă în spital.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: