Un bărbat a murit pe traseul Chișinău-Bălți, după ce ar fi adormit la volan și s-a izbit cu mașina într-un autocamion
Full Article 50 second read

Un bărbat a murit pe traseul Chișinău-Bălți, după ce ar fi adormit la volan și s-a izbit cu mașina într-un autocamion

În dimineața zilei de astăzi, ora 06:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre un accident rutier produs pe traseul Chișinău-Bălți, în apropierea localității Codreanca. În urma tamponării a două mijloace de transport, un șofer a decedat la fața locului. 

Preliminar s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, conducând un automobil de model „Dacia” pe direcția spre mun. Chișinău ar fi adormit la volan. În rezultat s-a produs tamponarea laterală a unui autocamion „Mercedes”, condus de un bărbat de 61 de ani, care se deplasa din sens opus.

În rezultatul impactului, ambele unități de transport s-au inversat în afara carosabilului, iar șoferul automobilului „Dacia” a decedat la fața locului.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, urmând a fi stabilite toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: