Un bărbat a murit pe traseul Chișinău-Bălți, după ce ar fi adormit la volan și s-a izbit cu mașina într-un autocamion
Full Article 50 second read

Un bărbat a murit pe traseul Chișinău-Bălți, după ce ar fi adormit la volan și s-a izbit cu mașina într-un autocamion

În dimineața zilei de astăzi, ora 06:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre un accident rutier produs pe traseul Chișinău-Bălți, în apropierea localității Codreanca. În urma tamponării a două mijloace de transport, un șofer a decedat la fața locului. 

Preliminar s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, conducând un automobil de model „Dacia” pe direcția spre mun. Chișinău ar fi adormit la volan. În rezultat s-a produs tamponarea laterală a unui autocamion „Mercedes”, condus de un bărbat de 61 de ani, care se deplasa din sens opus.

În rezultatul impactului, ambele unități de transport s-au inversat în afara carosabilului, iar șoferul automobilului „Dacia” a decedat la fața locului.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, urmând a fi stabilite toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: