Un sportiv din Moldova a cucerit bronzul la Grand Prix-ul Portugaliei
Full Article 1 minutes read

Un sportiv din Moldova a cucerit bronzul la Grand Prix-ul Portugaliei

Judocanul Mihail Latîșev a cucerit medalia de bronz la Grand Prix-ul Portugaliei. Anunțul a fost făcut pe 29 ianuarie de reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. 

Comitetul menționează că Latîșev a obținut 4 victorii în categoria de greutate 81 kg, cu francezul Arnaud Aregba, portughezul Joao Fernando, olandezul Frank De Wit și israelianul Sagi Muki.

Pe 28 ianuarie, reprezentanții Comitetului anunțau și despre reușitele judocanului Radu Izvoreanu (66 kg). Cel din urmă, la fel, s-a ales cu medalia de bronz la Grand Prix-ul Portugaliei.

***

În luna martie 2022, Mihail Latîșev a cucerit medalia de aur la Cupa Europei de tineret. Judocanul Republicii Moldova, în finala categoriei de greutate 81 kg, l-a învins pe italianul Nosa Maddaloni.

În august 2022, judocanul Mihail Latîșev a devenit campion mondial de tineret. Sportivul, în vârstă de 19 ani, a obținut 5 victorii în categoria de greutate 81 kg, în Ecuador.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: