Un suedez a încercat să intre în Moldova cu un pistol. Ce spune Poliția de Frontieră?
Full Article 40 second read

Un suedez a încercat să intre în Moldova cu un pistol. Ce spune Poliția de Frontieră?

Un cetățean al Suediei a încercat să intre în țară prin punctul de trecere al Aeroportului Internațional Chișinău cu un pistol cu aer comprimat și 5 bile. Polițiștii de frontieră moldoveni au depistat obiectul în bagajul de cală al tânărului. Incidentul a avut loc pe 2 iulie.

La fața locului a intervenit grupa operativă de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Aeroport pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Obiectele au fost ridicate și urmează să fie transmise la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al MAI.

În funcție de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei și atragerea la răspundere a străinului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: