Un tânăr din capitală, reținut pentru comiterea unei tentative de omor. Ce pedeapsă riscă acesta?
Full Article 1 minutes read

Un tânăr din capitală, reținut pentru comiterea unei tentative de omor. Ce pedeapsă riscă acesta?

Un tânăr de 24 de ani din capitală este acuzat pentru tentativă de omor, iar pentru fapta comisă bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare. Potrivit unui comunicat de presă emis de poliție, oamenii legii au fost alertați în dimineața de 1 ianuarie, de către locatarii unui bloc amplasat pe bulevardul Dacia din Chișinău, precum că în apartamentul vecinului este un conflict.

Ajunși pe adresa indicată polițiștii au depistat în apartament doi bărbați, unul dintre ei fiind însângerat și care s-a dovedit a fi și proprietarul locuinței și individul care i-a aplicat plăgile. Polițiștii imediat l-au reținut. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La moment, potrivit oamenilor legii, victima se află în afara oricărui pericol.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în urma consumului de băuturi alcoolice între el și proprietarului locuinței s-a iscat un conflict. Ulterior el a luat un cuțit și  i-a provocat plăgile tăiate-înțepate în regiunea toracelui.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: