Un tânăr din Moldova, în top 10 sportivi a clasamentului Federației Mondiale de Karate: are doar 16 ani 
Full Article 40 second read

Un tânăr din Moldova, în top 10 sportivi a clasamentului Federației Mondiale de Karate: are doar 16 ani 

Moldoveanul în vârstă de 16 ani Alexandru Capmoale se află în top 10 sportivi din clasamentul mondial al Federației Mondiale de Karate (WKF). Anunțul a fost făcut de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Pe 4 martie, Comitetul declară că sportivul Federației Naționale de Karate-Do din Republica Moldova Alexandru Capmoale „este în top zece sportivi din clasamentul mondial WKF”.

Amintim că Alexandru Capmoale a cucerit medalia de argint la Campionatul European de karate WKF printre juniori. Sportivul de 16 ani a obținut 4 victorii în categoria de greutate 55 kg. În finală, el a fost învins de un sportiv din Azerbaidjan.

La competiție au participat 1 136 de sportivi din 48 de țări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: