Un troleibuz și un autobuz vor fi transformați în puncte mobile de vaccinare. Precizările lui Ceban
Full Article 1 minutes read

Un troleibuz și un autobuz vor fi transformați în puncte mobile de vaccinare. Precizările lui Ceban

Municipalitatea va lansa două puncte mobile de vaccinare. Este vorba despre un troleibuz și un autobuz, care vor circula prin toate sectoarele din capitală. Un anunț în acest sens a fost de primarul mun. Chișinău, Ion Ceban, astăzi, 24 mai.

„Miercuri, 26 mai, vom lansa două puncte de vaccinare mobile, pe roți. Vom pune în circulație un troleibuz și un autobuz ca puncte mobile de vaccinare. Troleibuzul de vaccinare va staționa conform unui grafic în locuri prestabilite, în toate sectoarele din municipiu. Autobuzul va merge în suburbii. Vom avea echipe medicale mobile în aceste unități de vaccinare, care vor asigura imunizarea tuturor doritorilor”, a spus Ion Ceban.

De asemenea, edilul capitalei a anunțat că municipalitatea a discutat cu Ministerul Sănătății despre organizarea unui nou maraton de vaccinare la Palatul Republicii.

Precizăm că maratonul universitar de imunizare împotriva COVID-19 a fost lansat vineri, 21 mai, la ora 15:00 și s-a desfășurat până duminică, 23 mai, ora 21:00. Pe durata maratonului au fost imunizate 4068 de persoane, dintre care 2500 cu serul Pfizer-BioNTech, 1188 cu serul AstraZeneca și 380 cu serul Sinopharm.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: