Curtea Constituțională a validat mandatul unui nou deputat de pe listele PAS. Cine este acesta?
Full Article 1 minutes read

Curtea Constituțională a validat mandatul unui nou deputat de pe listele PAS. Cine este acesta?

Curtea Constituțională a validat mandatul deputatului Vitali Gavrouc de pe lista Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.  La ședință au participat președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC) Angelica Caraman și vicepreședintele fracțiunii parlamentare PAS Veronica Roșca. Gavrouc nu s-a prezentat la ședință.

„Este păcat că colegul meu nu a putut participa la ședința de astăzi, dar sunt sigur că va îndeplini onorabil funcțiile de deputat”, a declarat Veronica Roșca, deputat, vicepreședinte PAS.

Vitali Gavrouc este pianist. Lucrează ca însoțitor la Conservatorul Ceaikovski din Moscova. Potrivit declarației sale de venit pentru 2019-2020, Gavruc a câștigat 1,4 milioane de ruble (aproximativ 400 de mii de lei) la conservator. De asemenea, el a declarat 1 milion de ruble (aproximativ 240 de mii de lei) primite din concerte și practici private de predare și 1.500 de euro în premii la concursuri.

Vitali Gavrouc a intrat în parlament pe listele PAS, după ce Igor Talmazan și-a depus mandatul, devenind șeful Serviciului Vamal.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: