Va fi sau nu zăpadă? Meteorologii anunță cum va fi vremea de Revelion, în Moldova
Full Article 50 second read

Va fi sau nu zăpadă? Meteorologii anunță cum va fi vremea de Revelion, în Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează vreme frumoasă în toată țara, de Revelion. Temperaturile, generoase pentru această perioadă a anului, se vor menține de pe 30 decembrie până pe 3 ianuarie 2024, spun meteorologii.

„Revelionul va fi marcat de temperaturi mai mari decât cele specifice perioadei. În următoarele patru zile continuăm cu vreme destul de caldă ziua. Precipitații nu se așteaptă sub nici o formă”, anunță SHS.

Potrivit meteorologilor, în perioada menționată pe alocuri se va forma ceață. Vântul va sufla predominant din sud-vest, de la slab la moderat.

Regimul termic se prevede a fi omogen pe tot intervalul menționat, cu minime noaptea ce vor oscila între 0 și -5°C. Ziua maximele vor indica între +6 și +11°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: