Vești bune pentru călători. Se reia circulația trenului Chișinău-București
Full Article 2 minutes read

Vești bune pentru călători. Se reia circulația trenului Chișinău-București

Începând cu 12 decembrie curent se va relua circulația trenului de pe ruta Chișinău-București. Până pe 31 decembrie trenul va circula de 2 ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de joi și duminică, iar din București în zilele de luni și vineri.

Potrivit unui comunicat emis de „Calea Ferată”, din 2 ianuarie 2022 trenul va circula de 3 ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de marți, joi și duminică, iar din București în zilele de luni, miercuri și vineri.

Plecarea trenului din Chișinău la ora 17.20, sosirea în București la ora 6.17, plecarea din București la ora 19.20, sosirea la Chișinău la ora 8.15.

Întreprinderea anunță că costul călătoriei a rămas neschimbat. Astfel, tariful SMART (nerambursabil) constituie 19 euro, prețul unui bilet pentru călătoria în vagon cu compartimente – 580 lei,  în vagon capitonat 670 lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani vor beneficia de o reducere de până la 40%.

Concomitent cu începerea circulației trenului Chișinău-București, se va relua circulația zilnică a trenului de frontieră Iași-Ungheni.

Amintim că începând cu luna martie 2020 și până  în prezent circulația trenurilor de călători în trafic internațional în Republica Moldova  a fost suspendată. Din 28 august 2021 a fost reluată circulația trenului Chișinău-Odesa.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: