UPDATE A găsit peste 10 000 de lei și în loc să anunțe poliția… a mers la cumpărături. Poliția caută tânăra din imagini
Full Article 2 minutes read

UPDATE A găsit peste 10 000 de lei și în loc să anunțe poliția… a mers la cumpărături. Poliția caută tânăra din imagini

Poliția este în căutarea unei tinere care a găsit într-un centru comercial din capitală suma de 10 086 de lei, însă în loc să anunțe poliția – a cheltuit-o. Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru furt.

Tânăra ce apare în imaginile video este căutată de polițiștii IP Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectată de comiterea unui furt. Angajații poliției au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 25 de ani, care le-a spus că, în timp ce se afla în centrul comercial amplasat pe str. Arborilor, a pierdut suma de 10 086 lei.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un grup de tinere observă banii. Una dintre ele i-a ridicat, după care și-a continuat drumul. Aceasta nu a anunțat administația sau poliția. Totodată, ofițerii de investigație au stabilit că suspecta a intrat într-un magazin, unde a făcut cumpărături.

Prejudiciul material cauzat victimei este 10 086 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației suspecta riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

UPDATE (14:45) Poliția capitalei a anunțat că tînăra s-a prezentat la poliție și a întors banii. Aceștia urmează să ajungă la proprietară. 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: